Over Talentz

Mijn naam is Tascha Lentze (1977) en Talentz is mijn online marketing bureau gespecialiseerd in WordPress, bouwen van webshops (WooCommerce) en online leeromgevingen. Na ruim 11 jaar grafische kennis en online marketing ervaring in het bedrijfsleven te hebben opgedaan, ben ik in juli 2012 Talentz gestart.

In 2001 kwam ik tijdens mijn studie Communicatie terecht bij MegaMedium, het bedrijf dat steigerdoekreclame in Nederland heeft geïntroduceerd. Dit was gelijk mijn eerste contact met de grafische industrie. Ik was de spil tussen adverteerder/mediabureau en de printstudio, waar soms wel lappen steigerdoek van 1000 m2 werden geprint. Dit vond ik enorm fascinerend en is de basis geweest voor mijn passie voor Photoshop en Illustrator, wat is uitgegroeid tot het ontwerpen van verschillende media en het bedenken van creatieve concepten in brede zin.

Hierna heb ik in 2004 de webshop Digidoek.nl (Je leukste foto op doek) van A tot Z opgezet, een van de eerste online bedrijven waar je je foto op canvas of andere producten kon laten printen. Aansluitend ben ik in 2007 bij een online fotomarketing aan de slag gegaan, genaamd Shot by Models. Waarvoor ik ook internationale ervaring in Los Angeles heb opgedaan. Voor dit bedrijf heb ik vele honderden ‘online photo galleries’ ontworpen voor evenementen, adverteerders, sportverenigingen, clubs, maar ook vele foto’s op verschillende manieren bewerkt.

Ik wil dan ook graag mijn brede online marketing ervaring delen met de kleine (startende) ondernemer die niet de kennis en de tijd in huis heeft om bijvoorbeeld zijn offline winkel om te zetten naar een mooie webshop.
Of je wilt gewoon een eenvoudige update aan je website geven, een compleet nieuwe huisstijl of samen sparren over jouw website idee.

Door rechtstreeks met de opdrachtgever te communiceren, ben ik in staat jouw wensen op een snelle manier te vertalen naar een online concept.
Naast het ontwerpen van verschillende online concepten kan ik o.a. ook drukwerk – zoals visitekaartjes of briefpapier verzorgen. Stickers, vlaggen of banners behoren ook tot de mogelijkheden.
Het up-to-date/onderhoud houden van je website vergt ook veel tijd en inspanning, als dit niet helemaal ‘jouw ding’ is, dan neem ik dat ook graag voor je uit handen.

Kortom; zoek je iemand met een online passie en iemand die zich graag helemaal in iets vastbijt, bel of mail gerust voor een virtueel kopje koffie, dan bespreken we samen alle mogelijke opties.,

‘Start your day with a coffee and a smile’